obrázek na pozadí
Škola chůze
Váš nákupní košík je prázdný.
Krásy Přední Kopaniny a grilování
Datum konání: neděle 21. 6. 2015
Místo konání: Přední Kopanina
Sraz: 10.15 u restaurace U Drahušky (Ke Goniu 123, Praha 6), kdo pojede autem, tak je tam velké parkoviště a bez problémů zaparkujete. Kdo pojedete autobusem, tak ten přijíždí v 9.57 na zastávku Přední Kopanina, tak tam na vás budu čekat a dovedu vás. Je to kousek, ale ať nikde nebloudíte. Autobus jede z nové stanice metra Bořislavka v 9.45, tak budete moci i otestovat nové metro.
 
Délka trasy: cca 13km 
 
Hlavní cíl: Šárka, les u Přední kopaniny a zakončení posezením U Drahušky, kde si můžete dát grilované dobroty a další skvělé občerstvení. Sedět se dá venku, tak nám snad počasí bude přát. Restaurace má krásný výhled na letiště, je to krása pozorovat jak letadla přistávají.
 
Konec: U Drahušky na Přední Kopanině
 
Co s sebou: svačinu, pití, oblečení podle počasí, botky na hole a dobrou náladu 
 
Cena: za výlet 120 Kč 
 
Prosím, v čas se nahlaste na akci a řekněte, jestli budete chtít půjčit hůlky (je nutné, abyste uvedli výšku postavy), ať je pro vás zarezervuji. Kamarády, kamarádky, manžely, manželky klidně vezměte sebou. Prosím, když víte, že nepůjdete a jste nahlášení a máte domluvené půjčení hůlek, tak se včas odhlaste, nebudu mít jinak kam dát hůlky! Děkuji.
 
Budu se moc těšit Katka Kolišová
Tel. 723 457 749 nebo  info@skolachuze.cz
www.skolachuze.cz
Kudy jsme šli
Celkem: 15 km, převýšení: 186 m, celkový čas: 4:06
Přední Kopanina